"Sirena iz Mediterana"

Georgina se pohvalila snimkom s ronjenja, a obline nisu mogle proći nezapaženo: "Zna Cristiano što je dobro"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez objavila je na Instagramu video s ronjenja i oduševila svoje obožavatelje.

Georgina Rodriguez maksimalno uživa na ljetnom odmoru i koristi vrijeme za morske radosti, a svojim se obožavateljima na profilu na Instagramu pohvalila da je bila na ronjenju.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

26-godišnja partnerica Cristiana Ronalda objavila je video iz morskih dubina i pokazala svoje umijeće, ali i bujne obline koje su došle do izražaja u minijaturnom bijelom bikiniju. Slavni par sjajno se provodi u Francuskoj, a s njima su i djeca od koje se ne odvajaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Kako si prelijepa", "Uh, moja Ariel", "Sirena iz Mediterana", "Kako se lijepo krećeš", "Kakva ljepotica", "Zna Cristiano što je dobro", neki su od komentara koje je dobila. 

Georgina je nedavno ponovno pokrenula glasine o zarukama s Cristianom nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

Georgina na toj fotografiji izgleda senzaciolano u crvenoj uskoj haljini koja je naglasila njezine obline, a Ronaldo je pozirao s dioptrijskim naočalama s kojima ga nemamo priliku često vidjeti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 7 +0 Izabel Kovačić - 2 Celebrity Izabel Kovačić pozira na moru kao prelijepa trudnica, ali ono što sve zanima vješto sakriva: "Kao da si morska vila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene