bujna pozadina u fokusu

Georgina već dugo nije počastila ovakvom fotkom, mnogi se pitaju nosi li argentinska ljepotica uopće išta na sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez podijelila je seksi fotografiju s jahte na koju nitko nije ostao ravnodušan.

Georgina Rodriguez (27) razveselila je milijune obožavatelja na Instagramu svojom najnovijom, seksi objavom. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Nasukana sirena", napisala je zaručnica Cristiana Ronalda (36) uz crno-bijelu fotografiju. Georgina je pozirala na luksuznoj jahti ležeći na trbuhu na velikom krevetu i pritom je bila okrenuta leđima objektivu. 

U prvi plan došla je njezina bujna pozadina, a neki su se zapitali nosi li argentinska ljepotica uopće išta na slici, dok su neki sugerirali da se vidi da ima gornji dio badića. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Gospođo, jeste li vi uopće čovjek?", "Kakve ti slike snimaš. Ajme!", "Woow!", "Jako si zgodna", "Kakva jahta", neki su od komentara pratitelja. 

Inače, Georgina se nedavno pojavila na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Cannesu. Manekenka je odjenula kreaciju poznatog dizajnera Jean Paula Gaultiera koja je u prvi plan stavila njezine obline. Haljina sastavljena od kože i tkanine bordo boje prorezom je istaknula Georgininu desnu nogu, kao i njezin bujni dekolte, a čak se činilo da joj je na grudima preusko.

Rodriguez je kreaciju uskladila sa srebrnim sandalama, dijamantnim naušnicama i zaručničkim prstenom. Zanosna Argentinka zalizala je crnu kosu u rep i cijelo se vrijeme sretno smješkala fotografima dok je pozirala na crvenom tepihu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) +15 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene