Uživancija i sreća

Odmorila se od golišavih objava pa sa svima podijelila malo drugačiju fotku s luksuzne jahte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez objavila je fotku na kojoj uz Cristiana Ronalda pozira sa cijelom obitelji, a uživaju u talijanskom Portofinu.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda predahnula je od seksi fotografija koje redovito objavljuje na društvenim mrežama i milijune obožavatelja baca u trans te je odlučila pokazati svoju obitelj. Na luksuznoj jahti na kojoj uživa sa zaručnikom u njegovim odmorima od nogometnih utakmica, Georgina Rodriguez pozirala je s čitavom obitelji.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Georgina i Cristiano s djecom uživaju na jahti u talijanskom Portofinu, a koliko su sretni, pokazuju i fotografije na kojima su svi nasmijani.

Ronaldovoj obitelji jahta je glavno odredište ovoga ljeta, a koriste je svakom prilikom za bijeg od obveza. Rodriguez svog zaručnika podržava na svakoj utakmici, a ako ne može biti u publici, javno se hvali kako s djecom navija dok se on znoji na terenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infinito ❤️ 🛥

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Mjesecima već kruže glasine da su se Ronaldo i njegova lijepa zaručnica potajno vjenčali, no slavni par sve je navode demantirao. U vezi su od 2016. godine i zajedno imaju kćer Alanu (2), a Georgina se brine i o njegovoj djeci koju su mu rodile surogat-majke.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene