Izgleda senzacionalno

Georgina svakom novom fotkom u badiću izazove niz reakcija, tko bi joj ikako odolio u ovakom izdanju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez objavila je na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu pa dobila niz pohvala na račun svog izgleda.

Georgina Rodriguez ozbiljno se bacila u profesionalne manekenske vode, što je pokazala i svojom najnovijim objavom na Instagramu koja je njezine obožavatelje ostavila bez daha.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Malo je reći da 27-godišnja Georgina izgleda senzacionalno na fotografiji koju je objavila, a na kojoj pozira u badiću jednog talijanskog brenda koji reklamira. To joj nije prvi put da se pohvalila vještinama modela, jer je već u nekoliko navrata objavila slične fotografije, na koje je ponosan i njezin partner Cristiano Ronaldo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Tako si prelijepa", "Cristiano je jako sretan čovjek", "Ne mogu vjerovati kako dobro izgledaš", "Oh mama", "Kakva bomba", "Padam u depresiju zbog tebe", neki su od tisuću komentara koje je dobila na Instagramu gdje ju prati 24 milijuna ljudi. 

Georgina i slavni nogometaš u vezi su od 2016. godine i ona je majka njegove kćeri Alane, a kako su najavili uskoro bi se njihova obitelj trebala i proširiti. Upoznali su se na jednoj ekskluzivnoj zabavi, a ona je to vrijeme radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, dok su ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Georgina je nedavno priznala kako je sretna zbog svega što je postigla i zahvalna na svim prilikama koje su joj se u životu pružile i koje je odlučila iskoristiti.

"Puno sam radila i žrtvovala se pa me svemir nagradio na najljepši mogući način: s prekrasnom obitelji", izjavila je za časopis In Style nedavno, a prisjetila se i svog života prije Ronalda.

"Sada kada to mogu, najviše uživam u pomaganju drugima. Znam kako je spajati kraj s krajem na završetku mjeseca i suosjećam s ljudima zbog svojih skromnih početaka", dodala je atraktivna Argentinka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene