Uvijek izazovna!

Ronaldova Georgina objavila seksi fotku iz kreveta, svojim pratiteljima obratila se polugola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez je podigla temperaturu na Instagramu fotografijom na kojoj nosi izazovni bodi.

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (35), Georgina Rodriguez (26), redovito na Instagramu golica maštu svojih pratitelja seksi fotografijama.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Svakom novom objavom kao da se trudi nadmašiti prethodnu, a sada je svoje pratitelje počastila fotkom iz kreveta na kojoj je polugola.

"Slatki snovi", napisala je preko fotografije koju je objavila u Instagram Storyjima i na kojoj nosi samo oskudni svileni bodi koji sjajno naglašava njezine atribute.

Bodi u boji šampanjca otkriva više nego što skriva, a krase ga prozirni čipkasti detalji, dubok dekolte i opasno visoki prorezi na bokovima.

Georgina je i nedavno užarila Instagram fotografijom na kojoj nosi sličan bodi, no tada su svu pažnju ukrale dizajnerske kućne papuče od 10 tisuća kuna.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gucci trgovini u Madridu gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin koja je prošli mjesec napunila tri godine i koja je nogometaševo prvo biološko dijete.

Podsjetimo, Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u ulozi njihove majke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene