žele proširiti obitelj

Slavni nogometaš i njegova lijepa zaručnica čekaju dijete? Otkrila se dvosmislenim porukama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još ranije su Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo komentirali kako bi voljeli proširiti obitelj, a ljepotica je objavama na Instagramu pokrenula glasine da je trudna.

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, najnovijom je objavom na Instagramu pokrenula glasine o trudnoći. Rodriguez je objavila snimku na kojoj se mazi sa svojom mačkom, a mazila je i svoj trbuh te je za glazbenu pozadinu odabrala pjesmu "Mami".

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

U spotu za tu pjesmu glumila je Irina Shayk, bivša djevojka njezina zaručnika, nakon što su manekenka i nogometaš 2015. godine raskinuli poslije nekoliko godina veze.

Rodriguez već tjednima objavljuje dvosmislene poruke, a djeca i majčinski osjećaji prisutni su u svima. Već ranije nagađalo se da je trudna, no glasine su se pokazale netočnima. Par je u nekoliko navrata komentirao kako bi htjeli ubrzo proširiti svoju obitelj. Georgina inače brine o cijeloj Cristianovoj obitelji, uključujući i njegovu djecu koju mu je rodila surogat-majka.

Slavni par pokušava sakriti svoj privatni život najviše što mogu, no javnost često intrigiraju objavama na društvenim mrežama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +0 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Pjevačica se opustila noćnim kupanjem ispred svoje vile pa pokazala bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene