Nogometaš ponosan

Georgina zasjenila Ronalda na dodjeli nagrada: Za sve je kriva seksi crvena haljina o kojoj baš svi pričaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez istaknula je bujni dekolte i pokazala noge u haljini s prorezom koju je odjenula za dodjelu nagrada Globe Soccer Awards u Dubaiju kamo je stigla s Cristianom Ronaldom.

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo doživio je jedan od najvećih dana svoje nogometne karijere nakon što je na dodjeli nagrada Globe Soccer Awards u Dubaiju proglašen najboljim igračem stoljeća, no svojom ga je pojavom uspjela zasjeniti zaručnica Georgina Rodriguez.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Ona je za tu prigodu odjenula crvenu haljinu prekrivenu šljokicama, s dubokim dekolteom i prorezom koji su naglasili njezine atribute kojima ni Ronaldo nije mogao odoljeti. On je bio elegantan u sivom odijelu uz koje je iskombinirao crvenu kravatu u nijansi Georginine haljine.

"Savršena kombinacija", napisao je uz fotorgafiju koju je objavio na svom Instagramu na kojoj pozira s nagradom i lijepom Georginom u rukama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 "Vi ste legende", "Jako ste seksi", "Golupčići", "Najljepši par na svijetu", "Kralj i kraljica" "Jednostavno ste najbolji", "Najbolji svih vremena", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Fabijan Pavao Medvešek kao Queen Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 3 +8 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Zanimljivosti "Volim te, ja sam se zaljubila": Prisjetili smo se najškakljivijih javnih izjava Nives o našem glumcu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene