bezbrižno uz more

Raskošnu pozadinu lijepe zaručnice komentirao i sam nogometaš pa otkrio da uživaju u odmoru na jahti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez objavili su selfi s jahte na kojoj odmaraju, a zaručnica nogometaša nedavno se opet pohvalila bujnom pozadinom.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova lijepa zaručnica Georgina Rodriguez u vezi su već nekoliko godina, a svakom novom objavom na društvenim mrežama izazovu veliki interes javnosti.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Par je tako objavio i zajedničku fotografiju s odmora, a selfi su snimili na jahti na kojoj odmaraju sa svojom obitelji. "Jedina stvar koju volim više od tebe smo mi", napisala je Georgina u simpatičnom komentaru u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo único que me gusta más que tú, somos nosotros. ⚓💙 #unanochesincafe #love #goodmorning

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Cristiano i Georgina su nakon Portugala gdje su bili u izolaciji s obitelji išli u Torinu, gdje on igra nogomet.

Georgina je prije par dana objavila i fotografiju kojom je pobrala brojne komplimente na račun svoje bujne pozadine, a seksi fotku komentirao je i sam Ronaldo. Ostavio joj je emotikon puse u komentaru, a na fotki Georgina pozira uz bazen u dugoj haljini koja jasno naglašava njezine raskošne obline.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene