zanosna crnka

Kada nema šminke i filtera: Evo kako u stvarnosti izgleda Ronaldova mlađahna ljepotica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo već neko vrijeme odmaraju na luksuznoj jahti s djecom i prijateljima.

Manekenka Georgina Rodriguez (26) i nogometaš Cristiano Ronaldo (35) nastavljaju uživati na luksuznoj jahti, samo su promijenili odredište. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Dok su ranije bili u talijanskom odmaralištu Portofino, zaručeni par sada ljetuje na obali Monaka. S Georginom i Cristianom su na jahti i prijatelji te djeca, a on je većinu vremena posvećen treniranju, pa vozi bicikl, diže utege i radi zgibove kako bi bi njegov isklesani torzo ostao savršen.

Ipak, nogometaš nalazi vremena i za svoju mlađahnu djevojku i sunčanje. Ronaldo je uhvaćen kako pokušava dobiti još osunčaniji ten, a Georgina je došla do njega na koji trenutak. Pritom se vidi kako izgleda u svom prirodnom stanju bez šminke i filtera koje koristi dok objavljuje brojne fotografije na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nunca rompas el silencio si no es para mejorarlo 🌅

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

U crnom bikiniju čiji su donji dio tangice izgledala je odlično kao i na svojim objavama, a lice joj je bilo malo bljeđe. Pri hodanju na ljestvama jahte Georgini se nazirala trunčica celulita, no koja žena ne vodi bitku s time. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) +0 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Nevjerojatno je koliko sliči majci: Prekrasna kći Ene Begović obilježila 20. godišnjicu njene smrti emotivnom objavom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene