Bolni razvod

Pjevačica s novim dečkom ignorirala bivšeg koji ju je godinama varao s dadiljom njihove djece, a otkrio ga je iPad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gwen Stefani prvu je ljubav pronašla u kolegi iz bend No Doubt, Tonyju Kanalu, zatim se udala za lažljivog Gavina Rossdalea, a kao onaj pravi pokazao se country-pjevač Blake Shelton.

Osim po bogatoj glazbenoj karijeri te prečestim odlascima na botoks, pjevačica Gwen Stefani poznata je i po ljubavnom životu.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Riječ je o 50-godišnjoj pjevačici koju je proslavio slavni bend No Doubt, no platinasta plavuša izgradila je i uspješnu solo karijeru.

Također, No Doubt joj je ubrzo nakon dolaska u bend donio prvu veliku ljubav, basista Tonyja Kanala, s kojim je bila od 1987. do 1994. godine. Kako je sama priznala, puno je uložila u tu vezu. "Samo sam gledala u Tonyja i molila boga da mi podari mogućnost da s njim imam dijete", otkrila je u jednom intervjuu, a nakon njihova prekida zamalo se raspao i bend.

Također, njihov prekid bio je inspiracija za brojne pjesme benda, kao što su "Don't Speak", "Sunday Morning" i "Hey You", a njezina solo pjesma "Cool" govori upravo o tome kako su ipak nakon svega uspjeli ostati prijatelji. Bio je to veliki hit koji je pratio i prekrasni spot koji je rastopio mnoga srca.

1995. godine Gwen je upoznala rokera Gavina Rossdalea, koji joj je vratio vjeru u ljubav. Par se vjenčao 2002. godine u Londonu, a druga ceremonija održana je dva tjedna kasnije u Los Angelesu. Tijekom braka dobili su i trojicu sinova, Kingstona, Zumu i Apolla, no 2015. godine pjevačica je podnijela zahtjev za razvod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Kao razlog tradicionalno su navedene "nepomirljive razlike", no pravi razlog bilo je njegovo višegodišnje varanje s dadiljom njihove djece Mindy Mann. Ta afera trajala je duže od tri godine, a otkrila ju je druga dadilja koja je na iPaduu otkrila eksplicitne poruke i fotografije jer je uređaj bio povezan s Gavinovim mobitelom.

Roker s aferom nije prestao ni dok je Gwen nosila nihovo treće dijete, a navodno mu ona nije bila jedina ljubavnica. U rujnu 2015. godine pjevačica je cijelom svijetu priznala ljubav s country-zvijezdom Blakeom Sheltonom, koji je tada bio svježe razveden od kolegice Mirande Lambert.

Par je i nedavno viđen na nogometnoj utakmici njezina sina Kingstona na kojoj se pojavio i Gavin, no pjevačica ga je u potpunosti ignorirala, kao i njezin novi partner. Nakon svega što je s njim proživjela, to baš i ne čudi, zar ne? 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +3 Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Ponizio ju je milijun puta prevarama s drugim ženama, no posljednjih dana glumi uzornog supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene