Padaju šale na njezin račun!

Frizer Kim Kardashian javno objavio njezinu urnebesnu fotografiju, ona mu se javila u komentarima i nije ostala dužna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Appleton iskoristio je priliku dok je radio frizuru Kim Kardashian da napravi urnebesnu fotografiju za društvene mreže.

Frizer Chris Appleton iznenadio je javnost, ali i samu reality zvijezdu Kim Kardashian (40) uslikavši ju u jednom nezgodnom trenutku. 

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

"Volim te, Kim", napisao je Chris pokraj fotografije na kojoj je pozirao uz uspavanu milijunašicu. Kardashianka je zaspala u stolcu dok joj je radio frizuru, a Appleton je iskoristio priliku za objavu na Instagramu. 

Fotografija i nije tako loša jer našminkana Kim ima zatvorene oči i otvorena usta dok drijema. Reality zvijezda oglasila se oko svega. 

"Je*eno te mrzim. Iscrpio si me", komentirala je sliku. Njezin odgovor nasmijao je većinu i lajkalo ga je više od 6000 ljudi, a fotografiju više od 170.000 ljudi. Neki su istaknuli da Kim odlično izgleda čak i dok spava, dok su se drugi našalili s njom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

"Pokušaj raditi, Kim, pa ćeš vidjeti", "Vrati mu", "Lijepo izražavanje od posvećene, dobre majke. Priča li i North tako?", "Uspavana ljepotica", "Savršena čak i dok spava", "Legenda kaže da je Chris misteriozno nestao iz svog doma nakon objavljivanja ove fotografije, samo je jedna ekstenzija ostala na mjestu zločina", komentirali su Appletonovi pratitelji. 

Inače, američki mediji posljednjih dana pišu da je Kim podnijela zahtjev za razvod od Kanyea Westa nakon sedam godina braka. Izvori bliski Kardashianki kažu da je tužna, ali da je odahnula zbog pokrenutog postupka i da je konačno spremna krenuti dalje sa životom. Također navode i kako Kanyeov bipolarni poremećaj i problemi s mentalnim zdravljem neće utjecati na odluku o skrbništvu nad njihovo četvero djece. Inače, Kim je ta koja traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad 7-godišnjom North, 5-godišnjim Saintom, 3-godišnjom Chicago i 2-godišnjim Psalmom.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene