ŽIVI OD SVOG HOBIJA

POZNATI GLUMAC Nekoć bio san svake tinejdžerice, a evo čime se bavi danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Freddie Prinze Junior bio je velika teen zvijezda, a onda je nestao s velikog platna.

Sjećate se Freddia Prinza Juniora? Bio je najveća teen zvijezda devedesetih. Predviđali su mu blistavu karijeru, a onda je samo nestao. Američki glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima "Znam što si radila prošlog ljeta" holivudsku karijeru zamijenio je onom obiteljskom. Iako zvuči nevjerojatno da netko svjetsku popularnost, slavu i veliko bogatstvo odbaci i zamijeni za 'obični' život, možemo reći da iznimke ipak postoje.

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

Nekoć velika zvijezda koja se proslavila u filmovima za mlade, svoj hobi je pretvorio u biznis kojim se uspješno bavi posljednjihnekoliko godina. Ovaj 40-godišnjak voli peči palačinke i za njih ima svoj poseban recept koji je objavio u svojoj kuharici. No, kuhanje Freddiu nije jedini posao. Bavi se i roditeljstvom, posuđuje glas likovima u animiranim serijama i i video igrama, voli stripove, pa skuplja rijetka izdanja, voditelj je jdnog showa i član jednog produkcijskog tima. Svestrani Freddie je danas zbilja zaposlen čovjek.

Uloga tate mu je,čini se, ipka najdrža od svih uloga, pa čak i one glumačke. I to najvjerojatnije zbog tragičnog gubitka svog oca kada je Freddy imao svega 11 godina. Freddi dugo nije znao šta se točno dogodilo njegovom ocu, a kad bi postavio pitanje, rekli bi mu da je umro nakon što je slučajno uzeo preveliku dozu tableta. Kad je imao 11 godina, jedan očev poznanik mu je rekao da je njegov otac izvršio samoubojstvo. To je za Freddia bilo previše. 'Često bih se tukao u školi. Trebalo mi je puno vremena da sredim neke stvari. Sa 18 godina sam počeo raditi na tome da postanem bolji čovjek' rekao je.

Freddie je u braku s glumicom Sarah Michelle Geller. Sarah je veliku slavu stekla glumeći u TV seriji 'Buffy, ubojica vampira'. Tada su Freddie Prinze Jr. i ona bil u vezi koja je završila brakom. 2009. godine dobili su kćerkicu Charlotte i tada je Freddie odlučio promijeniti profesiju.

'Htio sam biti tata. Želio sam im svaki dan praviti doručak i večeru'. Nakon Charlotte, par je dobio i drugo dijete, sina Rockya James Prinzea. Sve u svemu, čini se kako je Freddy sretan obiteljski čovjek koji nema potrebu biti u središtu medijske pozornosti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene