Toliko se odricao

Franka iskreno ispričala koja je njezina objava naljutila Ćorluku: "Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić iskreno je ispričala je koja je njezina objava na društvenim mrežama naljutila Vedrana Ćorluku, a radi se o komentaru na njegov oproštaj od reprezentacije.

''Totalno mi je ovo nedostajalo, nadam se da će ponovno početi koncerti'', rekla je dobro raspoložena pjevačica Franka Batelić, koju su u emisiji Dalibora Petka iznenadili brojni kolege i prijatelji.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Uz modnu dizajnericu Kristinu Burju, Franka je pokazala koliko ima smisla za modu, s Damirom Kedžom dogovarala je duet i ''spoj'' za njihove pse, a uz pomoć Tine Walme i Diega Siqueira ponovno se vratila na plesni podij. Pjevačici su se u studiju pridružile i kolegice Gina i Antonela Doko te maneken Patrik Cvetko, koji je glumio u njezinu spotu za pjesmu Plan B, koju je Franka u emisiji prvi put otpjevala uživo.

O Eurosongu je rekla da je to iskustvo koje ju je u potpunosti promijenilo.

''Taj put nisam mogla prestati plakati i mislim da dugo neću doživjeti ništa slično. Promijenilo je način na koji gledam svoju karijeru’, rekla je te se osvrnula i na komentare da joj se tijekom izvedbe nešto dogodilo s trepavicom.

''Imam takvo oko, polukrivo, tako da nisam kriva ni ja, a ni trepavica'', smijala se Franka. S Petkom se prisjetila i svojih najpoznatijih objava na društvenim mrežama, a otkrila je i koja je objava naljutila njezina supruga Vedrana Ćorluku. Bila je to Frankina posveta njegovu oproštaju od reprezentacije.

''Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti način na koji oni žive'', priznala je.

Prisjetila se Franka i njihove prve zajedničke fotografije sa sinom Viktorom u rodilištu.

''Predivna, nenamještena, ja još i ne znam gdje sam od poroda. Ne znam čak ni tko je slikao'', smijala se pjevačica, koja Vedrana zeza da je samohrana majka dječaka i psa te mu poručuje da se vrati kući.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene