Nije mogla doći

Novopečena mama Franka osvojila još jednu nagradu, pazila kako slavi da ne probudi sina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma godine prema slušateljima Narodnog radija druga je Frankina nagrada ove godine. Na dodjelu nije mogla doći zbog sinčića Viktora.

Pjevačici Frenki Batelić godina je započela više nego dobro. Nakon što su ona i suprug Vedran Ćorluka dobili sinčića Viktora, Franka je kući odnijela i drugu glazbenu nagradu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Narodni radio četvrti je put na "Danu najbolje domaće glazbe" nagradio pjesmu godine, a slušatelji su odlučili da najbolju pjesmu 2019. godine zaslužuju dvije osobe - Franka Batelić i Petar Grašo. Frankina pjesma "Sve dok sanjaš" i Grašina pjesma "Voli me" dijele pobjedu, a pjevač se našalio kako zna da su ljudima dosadni oni koji stalno dobivaju nagrade, no on samo radi ono što voli, a to je pjevanje.

Franka na dodjelu nagrada nije mogla doći zbog obveza, ali se odmah na društvenim mrežama pohvalila priznanjem. "Ne smijem se pomaknuti da se ne probudi. Ali - 'Sve dok sanjaš' je pjesma godine Narodnog radija. Hvala, ljudi moji", napisala je pjevačica na svom profilu na Instagramu. Franka je prije nekoliko dana dobila i nagradu Cesarica za istu pjesmu koja je prema odabiru publike - pjesma godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nagrada je kada slušatelji prepoznaju, zavole i nagrade pjesmu... ✨ Presretna sam i ponosna što je ‘SVE DOK SANJAŠ’ pjesma godine po glasovima slušatelja Narodnog radija, a laskavu titulu dijeli s pjesmom ‘VOLI ME’ - (čestitam @petargrasoofficial i čast mi je dijeliti ovu nagradu baš s tobom! ) 🎉❤️ HVALA SVIMA na ovoj nevjerojatnoj podršci, hvala @narodniradio , toliko mi je žao što nisam mogla biti s vama večeras ali @lach_official mi je bio dostojna zamjena! 🙃 Zahvaljujem gospon Lach na fenomenalnoj izvedbi, mogao bi još koji put uskočiti... 😉 #svedoksanjaš #pjesmagodine2019

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Ceremoniju "Dana najbolje domaće glazbe" u City plazi Zagreb vodili su Tatjana Jurić i Hrvoje Kečkeš, a zahvalili su svima koji su za ulaznicu na događaj izdvojili 100 kuna jer će novci od prodaje ulaznica ići za pet Kliničkih bolničkih centara u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

U finale za pjesmu godine osim Franke i Graše ušli su i Nina Badrić s pjesmom "Volim te, volim", Jelena Rozga s pjesmom "Moje proljeće", Opća Opasnost s pjesmom "Sad mi reci", Marko Tolja i Mia Dimšić sa "Sva blaga ovog svijeta", Damir Kedžo s pjesmom "Srce mi umire za njom", Klapa Rišpet s pjesmom "Ja samo za te živim", Jure Brkljača s pjesmom "Ne postojim kad nisi tu" i Tony Cetinski i pjesma "Čekam te".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene