sve je javno priznala!

Franku Batelić uskoro ćemo gledati u jednoj potpuno novoj ulozi: ''Imam tremu i jedva čekam!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić okušat će se u ulozi voditeljice, naime skupa s Elizabetom Brodić i Duškom Čurlićem vodit će ovogodišnju Doru.

Izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovozije, popularna Dora, polako se zahuktava, a objavljeno je i tko će voditi događaj koji će pratiti svi zaljubljenici u glazbu te fanovi Eurosonga.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Objavljeno je kako će, uz stalno lice Duška Čurlića, novi voditelji biti dvije mlade dame za koje nitko dosad ne bi pretpostavio da će se naći u ovim ulogama. U novu avanturu upuštaju se pjevačica Franka Batelić i glumica Elizabeta Brodić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka je inače već predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine s pjesmom "Crazy" te ima iskustva sa svih strana ovog natjecanja, stoga ne čudi da je upravo ona bila izbor i za voditeljsku poziciju.

"I... Evo nas! Voditelji Dore 2022. Ovoga puta "u mrvicu" drugačijoj ulozi i naravno uz pregršt iznenađenja! Imam tremu i jedva čekam", napisala je Franka na svojem profilu na Instagramu.

U komentarima su joj se javile brojne kolegice i obožavatelji koji su joj zaželjeli sreću, a među njima su Indira Levak te Valentina Walme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene