Kakvo tijelo, kakav struk!

Franka zablistala u haljini s prorezom, a svi se pitaju kako je moguće da izgleda tako dobro nakon poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić plijenila je pažnju u haljini s prorezom koja je istaknula njezinu vitku liniju.

Pjevačica Franka Batelić pojavila se u besprijekornom izdanju na dodjeli ovogodišnje prestižne nagrade Zlatni studio i svojom pojavom zasjenila brojne dame koje su se tamo našle.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Iako je rodila prije samo dva mjeseca, 27-godišnja Franka pokazala je besprijekornu liniju u haljini jarko ružičaste boje, s dubokim prorezom koji je otkrivao njezine vitke noge. Stoga se mnogi pitaju kako je moguće da se mlada mama uspjela tako brzo vratiti u formu i ne mogu se nadiviti njezinu izgledu.

Franka je objavila nekoliko fotografija na profilu na Instagramu i pokupila same komplimente u kojima su joj obožavatelji pisali koliko je predivna i najljepša, a u to se možete i sami uvjeriti u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franka je prije nekoliko dana oduševila obožavatelje promjenom izgleda nakon što je odlučila posvijetliti kosu i postati plavuša, što se pokazalo dobitnom kombinacijom.

Obzirom na majčinske obaveze i uživanju u trenucima sa sinom Viktorom, kojeg su ona i suprug Vedran Ćorluka dobili početkom godine, Franka neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, no najavila je skori povratak u studio i snimanje novih pjesama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene