uživaju u ljubavi

Ćorluka simpatičnom objavom čestitao veliki dan svojoj Franki uz fotografiju sa sinčićem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Sretan rođendan ljubavi, volim te. Moja djevojka stari", simpatično je napisao Ćorluka na Instagramu uz fotografiju Franke i njihovog sina Viktora.

Pjevačica Franka Batelić slavi 28. rođendan, a jedan od najemotivnijih čestitara svakako je njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Sretan rođendan ljubavi, volim te. Moja djevojka stari", simpatično je napisao Ćorluka na Instagramu uz fotografiju Franke i njihovog sina Viktora.

"U pozadini svira neka nostalgična... A ja se opraštam od 27e... Godina u kojoj sam dobila najljepši mogući poklončić. U iduću rasplesano, veselo, otvorenog uma i mrvu odgovornija i mudrija... Pa što bude!", napisala je Franka dan ranije na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...u pozadini svira neka nostalgična... a ja se opraštam od 27e... 🥂💫 Godina u kojoj sam dobila najljepši mogući poklončić. U iduću rasplesano, veselo, otvorenog uma i mrvu odgovornija i mudrija... Pa što bude! 🥳😎

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Pjevačica je prošloga tjedna otkrila kako se samo šest mjeseci nakon poroda vratila u studio i vrijedno radi na novim pjesmama. Pohvalila se i kako je Vedran odličan tata te nije ni sumnjala da će se on dobro snaći.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Domaćoj ljepotici plava kosa je zaštitni znak, a evo kako je izgledala na početku karijere

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene