Lijepa sjećanja!

Franka Batelić se prisjetila vremena kad se zabavila kao nikad u životu pa kolegici Albini uputila koristan savjet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić se na Instagramu prisjetila svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine, a obratila se i ovogodišnjoj predstavnici Hrvatske Albini Grčić.

Pjevačica Franka Batelić (28) na svojem je Instagramu obilježila treću godišnjicu svojeg nastupa na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

Franka je na natjecanju Hrvatsku predstavljala s pjesmom "Crazy" te se, nažalost, nije plasirala u finale, no svejedno se jako dobro provela, ako je suditi prema onome što je sada napisala na društvenoj mreži.

"Prije tri godine zabavili smo se kao nikada u životu. Plavi tepih, Eurosong 2018.", napisala je pored niza fotografija iz Lisabona gdje se te godine održavalo natjecanje, a zatim se obratila ovogodišnjoj hrvatskoj predstavnici Albini Grčić i dala joj jedan koristan savjet.

"Albina, rasturi u Rotterdamu! I prvenstveno - uživaj u svakoj sekundi!" poručila joj je Franka koja je očigledno svoj savjet primijenila kada nas je predstavljala na Eurosongu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Albina će na ovogodišnjem natjecanju Hrvatsku predstaviti s pjesmom "Tick-Tock" i kladionice joj predviđaju veliki uspjeh. Poznato je i da će nastupiti već u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koja će se održati 18. svibnja, dok je finale zakazano za subotu 22. svibnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene