Med medeni!

Prve maškare sina Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, pjevačica podijelila prizor koji je sve redom raznježio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić snimila je video i fotografiju sa sinom Viktorom, s kojim je uskladila kostim za maškare.

Franka Batelić (28) često pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a njezini posljednji video i fotografija s jednogodišnjim sinom Viktorom raznježili su mnoge. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Prve maškare i nezaobilazni citat za 2020./2021.: 'Dotjerali smo se, ali nemamo kamo ići.' Prigodan kostim za jednu malu zujalicu koja nema sekunde mira. Mamina pčelica. Maškare, ča mogu maškare", napisala je pjevačica. 

Dobro raspoložena Franka na videu skače sa sinom u naručju i vidi se kako je uskladila kostim s njegovim. Na fotografiji grli malenog Viktora. Frankina objava oduševila je njezine pratitelje na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Icuceee, doslovno med medeni", "Ma daaaaj. Pa prešlatki ste!", "Mama i beba pčelice", "Predivni ste", "Ajmeee, najljepša mala pčelicaaa!!!", "Najslađi", komentirali su snimku i sliku koji su ih raznježili. 

Inače, Viktor, sin Franke i Vedrana Ćorluke početkom siječnja proslavio je prvi rođendan. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Screenshot) +1 Christina Aguilera (Foto: AFP) Nekad i sad Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene