inspirativna poruka

Franka Batelić s minimalno odjeće na sebi najavila lijepu novost i pokazala zube koroni: "Uvijek popraviš dan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić pozirala je u crnom grudnjaku s velikim osmijehom na licu i otkrila da uskoro izlazi njena nova pjesma.

Pjevačica Franka Batelić (28) uspješno usklađuje majčinstvo i glazbenu karijeru pa je tako fotografijom na Instagramu najavila novu pjesmu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Osmijeh. Ljubav. Prijatelji. Obične, a čarobne stvari. To je ono što nas drži u ovim čudnim vremenima", napisala je Franka uz sliku na kojoj je pozirala u crnom grudnjaku i s velikim smiješkom na licu. Usto je istaknula da uskoro izlazi njezin novi singl te da treba pokazati zube koroni. 

Njezina fotografija i riječi su oduševile obožavatelje. "Predivna si", "Uvijek popraviš dan", "Diva", "Ljepoto", "Nemam riječi koliko si lijepa, a tek ovaj tekst", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... Osmijeh. Ljubav. Prijatelji. Obične, a čarobne stvari. To je ono što nas drži u ovim čudnim vremenima. ❤️ #smileforlife #thebestandtheworstoftimes #pokažizubekoroni #photography📷 #newsingle #comingsoon‼️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Inače, Franka je nedavno nasmijala fotografijom svog jutra sa sinom Viktorom kojeg je dobila početkom siječnja s Vedranom Ćorlukom. 

"U totalnom SOS-u. Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisati stan, snimati pjesme za album i smišljati ideje za novi spot, sjetiti se uzeti ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, staviti ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam kao žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive", napisala je pjevačica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene