preslatko!

Franka pokazala božićni ugođaj iz luksuznog doma koji dijeli s Ćorlukom, a jedan detalj sve je raznježio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić na Instagramu je pokazala kako je okirila bor u vili u kojoj živi s Vedranom Ćorlukom i njihovim sinčićem Viktorom.

Pjevačica Franka Batelić razveselila je brojne pratitelje na Instagramu fotografijom iz luksuzne vile u Zagrebu u kojoj živi sa svojom obitelji. Pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, no sve je raznježila fotka njezina sinčića Viktora.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Viktor na slici pozira uz drvce te na sebi ima dres sa svojim imenom, a sinčić Franke Batelić i Vedrana Ćorluke uskoro će proslaviti svoj drugi rođendan.

Prvi zajednički dom supružnika inače se, prema pisanju domaćih medija, prostire na 1553 četvorna metra i ima tri etaže, a njegova je vrijednost oko 15 milijuna kuna. Franka je već ranije pokazala i kupaonicu s bijelom ovalnom kadom i zidovima prekrivenim sivim pločicama, a za IN Magazin je otkrila i da je interijere uređivala zajedno s majstorima i Vedranovim ocem. U svoj dom Vedran i Franka uselili su se krajem prošle godine.

Podsjetimo, pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

U siječnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao sinčić Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene