vikend sa suprugom

Franka Batelić javila se iz Moskve i pokazala kako uživa u predahu od majčinskih obaveza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić otputovala je na nekoliko dana suprugu Vedranu Ćorluki i Moskvu, a njihov sin ostao je s bakom u Hrvatskoj.

Pjevačica Franka Batelić na Instagramu je objavila kako je nakon dugo vremena otputovala u Moskvu, gdje posljednjih nekoliko godina za tamošnji klub Lokomotiv igra njezin suprug Vedran Ćorluka.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Intenzivna, divlja, zavodljiva. Jedna od onih koja se polako prišulja i kad se najmanje nadaš - paf, padaš zauvijek. Koliko si se promijenila u ovih 9 godina, uživam gledati te kako rasteš. Moja. “Mala”, neukrotiva Moskva", napisala je pjevačica uz selfie s moskovskog Crvenog trga. "Najljepša Moskva, najljepša ti", "Prekrasna si", "Rasplakala si me ovom objavom, divna si", "Obožavanje", samo su neki od komplimenata koje je dobila na svoju objavu. Javila joj se i glumica Nataša Janjić. "Nisam bila 15 godina, sigurna sam da je ne bih prepoznala. Obožavani grad. New York istoka", komentirala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka je na storyjima otkrila gdje je sve šetala, ali i da je njezin sinčić Vitkro ostao s bakom u Hrvatskoj te je iskoristila priliku za uživanje sa svojim suprugom, ali je našla i vremena samo za sebe. "Pijem kavu već sat vremena. Toplu kavu. Ne slušam baby TV hitove. Kad na dva dana mališa ostane s bakom. Ujutro je euforija i oko podne već kreće kriza. Ella Dvornik, ti razumiješ", napisala je u jednom storyju naša popularna pjevačica.

Batelić i Ćorluka imaju brak na daljinu jer on igra za nogometni klub iz Moskve, a sve je dodatno zakomplicirala pandemija koronavirusa. Inače, par se vjenčao u srpnju 2018. nakon šest godina veze i u siječnju 2020. su dobili sina Viktora.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Bajamić Celebrity Maja Bajamić u opasno uskom topu istaknula obline, poručili joj da izgleda bolje od seksi kolegice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene