melem za oči!

Franka seksi objavom poželjela lijep vikend, odala i gdje se uputila, ali i na što se još ne može naviknuti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić podijelila je staru fotografiju s jednog snimanja i poslala snažnu poruku, a onda je otkrila i da se nalazi na aerodromu.

Franka Batelić (28) poželjela je svojim pratiteljima lijep vikend i podijelila seksi fotografiju, ali i otkrila gdje putuje. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Potrebna je praksa kako bi vam bilo ugodno u vlastitoj koži! Petak je, ljudi! Uživajte i volite se!", napisala je dobro raspoložena Franka koja se prisjetila jednog snimanja. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u donjem rublju i prozirnom ogrtaču, a otkrila je da bi htjela i dalje imati te obline koje je dobila nakon poroda. 

"Predivna", "Tvoj osmijeh", "Ti si svaki put sve ljepša", "Jednostavno si posebna. Ova objava mi je baš trebala", "Diva", komentirali su njezini pratitelji. Jedan se i našalio. 

"Siguran sam da je Vedran odmah nazvao nakon ove objave i rekao: 'Franka, nikako da ova sezona završi'", napisao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

No njezin muž Vedran Ćorluka (35) neće morati dugo čekati da ju vidi, a sigurno je i to razlog zašto je pjevačica odlično raspoložena. Naime, Franka je na Instagram storyjima otkrila da je na aerodromu i da putuje u Moskvu. Usto se dotaknula svoje glazbene karijere. 

"Napokon aerodrom. Moskva moja, evo me! Preslušavanje stvari koju smo sinoć završili. Uf. Koliko god vremena prošlo, ne mogu se naviknuti na tu situaciju s nošenjem zaštitnih maski", napisala je pjevačica uz svoje fotografije. 

Batelić i Ćorluka imaju brak na daljinu jer on igra za nogometni klub Lokomotiv, a sve je dodatno zakomplicira pandemija koronavirusa. Inače, par se vjenčao u srpnju 2018. nakon šest godina veze i u siječnju 2020. su dobili sina Viktora. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene