svi nasmijani

Franka Batelić objavila preslatke fotografije sinčića i otkrila sretne vijesti, ima razloga za slavlje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka ... A i to što je tata napokon s nama, napisala je Franka na Instagramu.

Nakon što je otkrila kako joj teško pada što je njezin muž, nogometaš Vedran Ćorluka, udaljen situće kilometara od nje i sina Viktora, pjevačica Franka Batelić je u nedjelju imala razloga za slavlje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka ... A i to što je tata napokon s nama!", napisala je presretna Franka na svom profilu na Instagramu.

Brojni fanovi istaknuli su pjevačici kako ima preslatku obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka ❤️ ... A i to što je tata napokon s nama! 🥰 #ljubavudobakorone #babybubble #mojamalafamilijica [Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja-tjeranje mačaka iz vrta.. 💩]

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Pjevačica i nogometaš su početak izolacije proveli odvojeno, a dok su ona i sin Viktor bili u njezinom rodnom Rapcu, Ćorluka je bio u Rusiji. Sretna obitelj je napokon na okupu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene