"Svoj na svome"

Franka Batelić objavila fotku u prirodnom izdanju, a pokazala je i mjesto na kojem najradije sama uživa ovih dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke, a komplimenti na račun ljepote samo su se zaredali.

Franka Batelić je sa svojim obožavateljima koji ju prate na profilu na Instagramu odlučila podijeliti trenutak mira i tišine i pokazati mjesto na kojem puni baterije nakon zaposlenog razdoblja.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Tu. Gdje bura čisti i more i dušu", napisala je Franka uz fotografije s plaže na kojima pozira bez trunke šminke na licu, odjevena u toplu odjeću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Wow", "Prekrasna i ti i more", "Svoj na svome", "Predivna, top top ljepotica", "Samo udahni pa izdahni i sve je na svom mjestu", "Kada je srce doma", dio je komentara koje je dobila.

Franka se inače u posljednje vrijeme navikava na veliku promjenu koja je nedavno nastupila u njezinu životu. Nakon višegodišnjeg života i ljubavi na daljinu, njezin se Ćorluka vratio u Zagreb, pa uživaju u obiteljskoj idili. Zasukala je rukave i završava Pravni fakultet, a svojim je novim videospotom za pjesmu "On", koju je otpjevala sa srpskom pjevačicom Sarom Jo, itekako podignula prašinu.

"Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privikavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super", izjavila je pjevačica za In Magazin.

Franka je sina rodila u siječnju 2020. godine, a njoj i suprugu Vedranu Ćorluki to je prvo dijete. Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri nakon šest godina veze, a nedavno su zajedno kupili luksuzan stan u Zagrebu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene