"Što ima u kvartu?"

Franka pokazala kako uživa u čarima majčinstva i provodi vrijeme u najdražem joj društvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić uživa u čarima majčinstva i u svakom trenutku sa sinom Viktorom kojeg je izvela u sunčanu šetnju.

Pjevačica Franka Batelić uistinu živi svoje najbolje dane, nakon rođenja sina Viktora kojeg kojeg je dobila sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom i nakon što je osvojila nagradu Cesarica za hit godine, novopečena mama uživa u čarima majčinstva.

Pogledaj i ovo Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Prije pet godina Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

Franka je tako lijep i sunčan dan iskoristila za jednu od prvih šetnji s Viktorom i podijelila taj trenutak s obožavateljima na svom profilu na Instagramu.

"Sunceeeee. Što ima u kvartu?", napisala je Franka u objavljenom storiju iz šetnje za koju je odabrala trendi teddy kaput i ružičastu kapu. 

Franka se prije nekoliko dana dana prvi put nakon poroda pojavila u javnosti na dodjeli nagrade Cesarice gdje je zablistala na pozornici u crnom elegantnom odijelu. Sina Viktora rodila je početkom siječnja, a ona i Vedran su sretnu vijest podijelili putem društvenih mreža. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene