bravo!

Franka Batelić objavila fotografije u prirodnom izdanju i poslala poruku: "Sloboda je biti ono što jesmo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić podijelila je na Instagram storyju selfieje bez šminke.

Franka Batelić objavila je nekoliko fotografija na Instagram storyju na kojima je pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju. 

"Set 'golih' fotki sa stijena. Baš nas briga. Samo da smo svoje. Neispavana, s pjegicama, podočnjacima, bilo je i boljih dana. Sloboda je biti ono što jesmo", poručila je Franka uz svoje selfieje bez šminke koje je okinula na plaži. 

Inače, pjevačica je nedavno za IN magazin rekla da otkad je majka sina Viktora, sve češće dobiva komplimente na račun svoje ljepote. 

"Vidi li tko ove podočnjake od nespavanja? Prije smo se šalili da moram imati naočale jer ne vidim od sunca, inače bih ja bila bez njih. Trenutačno na polju spavanja nikako ne briljiram, na polju vremena sama za sebe, ali to mi sad ne treba. Uživam s malim pa se nećemo sad žaliti. Sve stvarno ide super, sve ide svojim tokom'', ispričala je Batelić. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) +2 Josip Brekalo (Foto: Instagram) Celebrity Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene