progovorila i ruski

Franka o životu u Rusiji: "Vedran mi je ovdje najbolji prijatelj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ne daje često intervjue, Franka Batelić otvorila je dušu i iskreno progovorila o životu u Rusiji.

Pjevačica Franka Batelić puno vremena provodi u Moskvi otkako je njezin dečko Vedran Ćorluka potpisao za nogometni klub Lokomotiv. Iako ne daje često intervjue, Franka je otvorila otvorila dušu i iskreno progovorila o životu u Rusiji.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Molim za malo sunca, jako je tmurno ovdje", kaže Franka kojoj je najuzbudljivija stvar u Moskvi promet.

Franka je trenutno okupirana Pravnim fakultetom, putovanjima i glazbom, a u slobodno vrijeme u Rusiji posjećuje muzeje, kazališta i restorane koji je oduševljavaju. No to nije jedino što se Franki sviđa u Moskvi, riječi hvale rođena Riječanka ima i za Ruse. "Ljudi su jako srdačni, otvoreni, puno bolji nego što ih većina Hrvata zamišlja", ispričala je pjevačica u urednici RBTH Hrvatske.

U video intervjuu Franka je progovorila i ruski iako priznaje da joj jezik ne ide najbolje pa se teško sporazumijeva. U Moskvi joj,kako kaže, nedostaje kafić u kojem može sjesti na terasu i u miru popiti kavu, a Zagrebu internacionalna kuhinja. Iako ima prijatelje u Rusiji, najbolji prijatelj joj je, ističe, dečko Vedran s kojim se nedavno vratila s putovanja iz Argentine i Čilea.

"Kad sam prvi put prošetala Moskvom, osjećala sam se kao Scarlett Johansson u filmu Izgubljeni u prijevodu", sjeća se Franka koja je s našim nogometašem u sretnoj vezi već pet godina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene