Neostvariva želja

Skockana Franka otkrila uz kojeg bi muškarca voljela dočekati Novu godinu, ne radi se o Ćorluki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić je na Instagramu objavila svoju fotografiju u elegatnoj bijeloj haljini, a u opisu je napisala kako bi voljela dočekati 2021. godinu.

Nakon što je za Božić obradovala pratitelje na Instagramu preslatkom fotkom svojeg sinčića Viktora, pjevačica Franka Batelić (28) otkrila je kako bi htjela dočekati Novu godinu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Na društvenoj mreži objavila je fotku na kojoj pozira u elegantnoj bijeloj haljini, a u opisu je otkrila i kojeg bi muškarca voljela imati pored sebe. Zanimljivo je da se ne radi o njezinom suprugu i ocu djeteta, nogometašu Vedranu Ćorluki.

"Ja ću zamisliti da ovako nekako dočekujem 2021. Možda napokon i počnu 'roaring 20s' u pravom smislu? I pojavi se George Gershwin da odsvira nešto za ekipu", napisala je, no teško da će joj se želja ostvariti jer je slavni američki pijanist i kompozitor preminuo nakon operacije mozga davne 1937. godine, kada mu je bilo samo 38.

Skockana Franka oduševila je pratitelje koji su je počastili brojnim komplimentima.

"Prekrasna", "Divna", Najljepša si", pisali su joj u komentarima, a fotka je u samo nekoliko sati skupila i na tisuće lajkova. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je Severina otkrila da je Božić provela sa sinom, i Igor Kojić pokazao je gdje se nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene