presladak je!

Franka sve rastopila novim fotkama sa sinom, pokazala je i što ga posebno veseli: "Viktorov najbolji dan u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić je na Insatgramu objavila nove fotografije svojeg sina Viktora uz koje je otkrila i gdje provode Uskrs.

Pjevačica Franka Batelić (28) i njen jednogodišnji sinčić Viktor Uskrs provode u Istri.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Franka je to otkrila na svojem Instagramu uz njihove zajedničke fotografije na kojima je pokazala kako provode vrijeme i u čemu maleni najviše uživa.

"Viktorov najbolji dan u životu. Traktor, 'karijola', krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu. Ljudi, nadam se da lijepo provodite ovaj uskršnji vikend", napisala je u opisu fotki na kojima njih dvoje razgledavaju životinje i prizorima rastopila svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Preslatki ste", "Najslađi je", "Ljubav mala", "Slatkiš", zaredali su se komentari ispod objave koja je skupila i preko 13 tisuća lajkova.

Franka je nedavno otkrila i kakav je maleni Viktor.

"Što se tiče Viktora, vrlo je živahan nema tu više niti sjest ću, niti pojest ću nešto u miru, samo jurnjava, ali volim to. Ima neka čar u tome svemu", kazala je pjevačica za In Magazin.

Podsjetimo, Franka je sina rodila u siječnju 2020. godine, a njoj i suprugu Vedranu Ćorluki (35) ovo je prvo dijete. Par se vjenčao su se u srpnju 2018. godine u Istri nakon šest godina veze, a nedavno su zajedno kupili kuću u Zagrebu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +0 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nije ni sanjao da će se opet tako zaljubiti, a 23 godine mlađa supruga savršeno se slaže s bivšom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene