Sretan rođendan!

Franka preslatkom čestitkom poželjela sve najbolje Vedranu za rođendan: "Voli te tvoj trio"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vedran Ćorluka danas slavi 34. rođendan, a među brojnim čestitkama ističe se ona njegove supruge Franke Batelić.

Naš bivši nogometni reprezentativac i igrač moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka danas slavi 34. rođendan, a sve najbolje putem društvenih mreža čestitala mu je i supruga Franka Batelić, koja je u početkom siječnja rodila njihovo prvo dijete, sina Viktora.

Pogledaj i ovo Franka Batelić ma kako je bila slatka Možete li pogoditi koja je naša pjevačica i poduzetnica na fotografiji? O njezinim uspjesima i ljepoti danas se priča i izvan granica Hrvatske!

"Sretan rođendan mom čovjeku. Nek' ti sve bude lako i prekrasno baš kao na fotki. Voli te tvoj trio", poručila je Franka Vedranu, misleći na sebe, Viktora i njihova ljubimca Oskija, uz jednu ljetnu fotografiju iz arhive.

Osim Franke, Vedranu su rođendan čestitali brojni prijatelji i obožavatelji sa svih krajeva svijeta, čije čestitke dijeli na svom profilu na Instagramu.

Bez sumnje, nogometašu je ovo jedan od najsretnijih rođendana u životu, s obzirom na to da ga slavi s novim članom malene obitelji. Novopečeni roditelji ne kriju koliko su sretni otkad je Viktor stigao na svijet, a predivne zajedničke trenutke dijele sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) +0 Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Celebrity Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene