U Karlovcu

Holivudskoj ekipi u Hrvatskoj pridružila se nova zvijezda: Snimao akcijske scene pucnjave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Frank Grillo snimljen je na ulicama Karlovca tijekom snimanja filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Snimanje holivudskog hita "The Hitman's Wife's Bodyguard" nakon Rovinja, Rijeke i Zagreba preselilo se i u Karlovac.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Tamo je slavni američki glumac Frank Grillo uprizorio akcijske scene tijekom kojih je pucao iz pištolja i to na improviziranom građevinskom zemljištu. Frank se doista uživio u napetu situaciju, a u pauzama se savjetovao s kolegama iz ekipe.

Uz Franka, u filmu "The Hitman's Wife's Bodyguard" gledat ćemo i glumce s holivudske A liste - Salmu Hayek koja ne skriva koliko se zaljubila u našu zemlju pa je ovih dana čak i progovorila hrvatski jezik, Samuela L.-a Jacksona kojeg su osim Rovinja oduševili i zagrebački restorani te Ryan Reynolds koji je iz Rovinja poslao najbolje razglednice koje su vidjeli milijuni njegovih obožavatelja diljem svijeta.

Frank Grillo publici je najpoznatiji po filmovima "Kapetan Amerika: Ratnik zime i Građanski rat", "Wheelman", "Pročišćenje: Anarhija i Izborna godina".   

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene