sad njeguje drugi stil

Pojavile se stare fotografije Kolinde Grabar-Kitarović: Ovako je izgledala prije 15 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar-Kitarović prije 15 godina je bila ministrica u HDZ-ovoj vladi koju je vodio Ivo Sanader.

Kolinda Grabar-Kitarović (52) bila je hrvatska predsjednica od 2015. do 2020., a na političkoj sceni se pojavila mnogo ranije. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović "Ljepotica, ponos" Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Naime, 2005. je postala ministrica vanjskih poslova i europskih integracija u HDZ-ovoj vladi na čijem je čelu bio Ivo Sanader. Kolinda je, kako pokazuje arhivske fotografije, tada izgledala drukčije nego posljednjih godina u predsjedničkoj ulozi. 

Imala je plavu kosu, no tamnije nijanse nego sada kada je platinasta plavuša. Usto je često nosila raspuštenu kosu dok se zadnjih godina nerijetko pojavljuje s punđom. Vidi se i kako je Grabar-Kitarović nekada koristila manje šminke i prakticirala prirodniji izgled, ali i razlike u figuri. 

Inače, bivše je predsjednica prošlog mjeseca podvrgnuta operacijskom zahvatu kojim se olakšava pritisak diska na korijene živaca, odnosno leđnu moždinu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 +6 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Celebrity Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene