Pravi zavodnik

Tajkun koji je serijski zavodio najpoznatije žene svijeta sada ljubi 49 godina mlađu plavušu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Multimilijunaš Flavio Briatore viđen je kako se ljubi s novom djevojkom Benadettom Bosi.

Heidi Klum, Naomi Campbell, Elisabetta Gregoraci... sve su to ljepotice koje je ljubio slavni milijunaš Flavio Briatore. Talijanski tajkun sijede kose poznat je kao veliki šarmer i zavodnik koji je uspio najljepše žene svijeta odvesti u svoj krevet. 

Pogledaj i ovo Flavio Briatore čudan odnos Bivši suprug drži je na oku i četiri godine nakon razvoda te joj brani izlaske s novim muškarcima, dok on izmjenjuje mlađahne ljepotice

Vremešni 69-godišnji mogul Formule 1 sada je pak viđen kako u naručju drži novu ljepoticu, talijansku 20-godišnju studenticu Benadettu Bosi. Ta buduća pravnica iz Milana od Flavija je mlađa čak 49 godina, no čini se da joj velika razlika u godinama baš nimalo ne smeta. 

Seksi Benadetta na luksuznom odmoru u Keniji, koji je sigurno upravo Flavio financirao, šetala je u mikrobikiniju, plivala i razmjenjivala poljupce sa svojim novim dečkom - 69-godišnjakom. Ljepotica je upoznala Flavija na jednoj milanskoj reviji mode jer se i sama bavi manekenstvom, iako se još nije proslavila. 

Podsjetimo, Flavio je u prošlosti bio u vezi sa supermodelima Naomi Campbell i Heidi Klum, s kojom ima i 15-godišnju kćer Leni. Flavio se prošle godine razveo od Elisabette Gregoraci nakon devet godina braka, a zajedno su dobili i sina Falca. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +6 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Tužna sudbina slavnog para: Izgubili su dijete prije samo 7 mjeseci, a sada se povijest ponovila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene