strašni detalji

Mjesecima je trpila nasilje u vezi s glumcem pa ga tužila i sve ispričala: "Nikada nisam mislila da će se ovo dogoditi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

FKA Twigs ispričala je sve o nasilju koje je proživljavala dok je bila u vezi s glumcem Shijom LaBeoufom, a svoje iskustvo podijelila je s pratiteljima na Twitteru.

Pjevačica Tahliah Debrett Barnett poznatija kao FKA Twigs ovoga je tjedna digla tužbu protiv bivšeg dečka, glumca Shije LaBeoufa, a o svemu se oglasila i na svom profilu na Twitteru.

Pogledaj i ovo Dua Lipa Što se događa? Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

"Moglo bi vas iznenaditi da sam bila psihički i fizički zlostavljana u vezi. I meni je bilo teško sve to prihvatiti za vrijeme i nakon svega. Nisam nikada mislila da će mi se nešto poput toga dogoditi. Upravo zato mislim da je važno da govorim o tome kako bi ljudi shvatili da se bijeg ne čini kao sigurna opcija. Nadam se da će moje iskustvo pomoći drugima koji su u sličnoj situaciji da se ne osjećaju samima. Razumijem koliko sve to može biti zbunjujuće te da imate možda osjećaj kako se nikada nećete osloboditi nasilnika s kojim ste u vezi", napisala je.

"Tijekom pandemije koronavirusa bila sam nervozna jer mi je jasno koliko žrtava je doslovno zatočeno sa svojim nasilnikom pod istim krovom. Prva noćna mora mi je činjenica da sam žrtva nasilja, a druga da ako o tome ne progovorim, postoji šansa da nikome ne pomognem. Nadam se da je moja priča pomogla barem jednoj osobi da skupi hrabrost i pokuša se izbaviti", dodala je.

U tužbi koju je podigla protiv LaBeoufa, FKA Twigs ističe kako ju je glumac namjerno zarazio spolno prensivom bolešću te ju je fizički i psihički zlostavljao. Par je bio zajedno manje od godine dana kada su u svibnju 2019. godine objavili da su se razišli. Govorili su kako je razlog tome pretrpan raspored koji obojica imaju te da nemaju vremena jedno za drugo. Sada je pjevačica odlučila o svemu progovoriti.

Nabrojala je mnoge situacije iz njihove veze, a istaknula je kako joj je LaBeouf jednom prilikom prijetio da će automobilom sletjeti s ceste ako mu ne kaže da ga voli. Kaže i kako se jednom probudila usred noći, a glumac ju je pokušavao zadaviti.

Glumac je reagirao na optužbe te je rekao kako većina svega nije točna, no dijelom krivi sebe zbog alkoholizma. "Dugujem svojim bivšima da javno iznesu svoje optužbe protiv mene zbog svega što sam im učinio. Oporavljam se od ovisnosti te se nekih stvari ni ne sjećam zbog toga jer sam bio previše pijan. Ne mogu promijeniti prošlost. Mogu je samo prihvatiti i nadati se boljoj budućnosti", stoji u glumčevoj izjavi. "Daleko sam još od toga da sam izliječen od alkoholizma i PTSP-a, ali ustrajan sam u tome da se potpuno oslobodim ovisnosti", rekao je.

FKA Twigs ističe da ga nije ranije prijavila jer ju je bilo strah kako bi joj to moglo naštetiti karijeri. Još jedan od razloga je činjenica da je bila uvjerena kako nadležni neće napraviti ništa po tom pitanju. "Mislila sam da mi nitko neće vjerovati", ispričala je glazbenica. Ukoliko dobije parnicu protiv glumca, FKA Twigs ističe kako će sav novac donirati udrugama koje se bore protiv nasilja u obitelji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kylie Minogue (Foto: Instagram) Celebrity Ogrtač joj je jedva prekrio bedra dok je zavodljivo pozirala, u 53. godini pokazala da je sve ljepša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene