Koja je dobila prsten?

Velika završnica showa ''Ženim sina?'' donijela je konačne odgovore, ali i neočekivane obrate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni show "Ženim sina?" posljednjih je mjeseci zabavljao hrvatske gledatelje, no svemu lijepome dođe kraj. Finalna emisija showa razotkrila je tko je dobio prsten, a tko ne, a nisu izostali ni neočekivani obrati.

Četvorica kandidata tjednima su se družila, upoznavala i izlazila s nizom prekrasnih djevojaka koje su se borile za njihovu naklonost, a sada je svemu tome došao kraj. Napokon znamo tko je osjetio nešto više prema nekome, ali i čiji je odnos ostao striktno u zoni prijateljstva. 

Pogledaj i ovo Josip Kotlar (Foto: Instagram) MA NIJE VALJDA?! Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

Ivan Vukelić, Josip Kotlar, Bruno Filipović i Matej Mlađenović imali su velike borbe i na kraju donijeli konačne odluke o tome koja im je kandidatkinja ukrala srce, a koja nije. 

Ivan je birao između Petre i Mirne, a na kraju je odabrao Petru, što je Mirna i očekivala. Iako joj je ponudio prsten, Petra nije odmah bila zadovoljna jer Ivan nije bio jasan u vezi s time što točno osjeća prema njoj. 

''Petra, možda ja i nisam idealan muškarac, muž kakvog si želiš, ali bez obzira na to, ako ne simbol vječne ljubavi, simbol prijateljstva, onda bih te molio da preuzmeš ovaj prsten u znak zahvale", kazao je Ivan, što je Petru šokiralo.

''Zahvale? Učini samo da je iskreno'', ljuta je bila Petra. Ivan je pokušao i drugi put, a sada osim zahvalnosti, uz prsten joj je poželio sreće i blagostanja.

Nakon ohrabrenja publike, Ivan je konačno uspio smoći hrabrosti i izgovoriti prave riječi: ''Primi ovaj prsten kao potencijal nečega što može biti!“ kazao je Ivan i konačno stavio Petri prsten.

Priznao je da ga je kod nje osvojila njezina spremnost na izazove i avanture, o kojima je ovisnik. Za svoju je odluku dobio i podršku majke te je zaključio kako će mu cijelo iskustvo ostati u jako lijepom sjećanju, a tko zna, možda se stvari između njega i Petre počnu brže razvijati kada se pogase TV kamere. 

Za razliku od Ivana koji je imao tremu, Matej je bio opušten.

"Mislim da sam osoba kojoj trebaju slapovi ljubavi svaki dan. Nažalost, taj slap ljubavi nisam pronašao u showu, ali to nije razlog da ljubav prestanem tražiti. Ipak, ostaju velike kapljice dobrog prijateljstva koje se možda kasnije i pretvore u slap", izjavio je Matej, koji je morao birati između Karle i Ivane Isabelle, a pobijedila je Karla.

Čini se da je u Matejevu taboru sve prošlo u najboljem redu. I djevojke i on bili su zadovoljni, nije bilo slomljenih srca niti razočaranja. Ivana Isabella izjavila je kako nije iznenađena finalnom odlukom te da se jako dobro zabavila. Sretna je i što ju je Matej primio tako srdačno u svoju grupu natjecateljica jer se ona prvo bila prijavila u borbu za Josipa. 

Upravo je kod Josipa vjerojatno bilo i najdramatičnije. 

Prije negoli su se upustili u avanturu zvanu "Ženim sina?", mama Suzana svom sinu Josipu dala je obiteljski prsten koji će staviti djevojci na ruku, ali samo ako to zaista bude i osjećao. Posljednjeg dana Josip je taj isti prsten i vratio majci.

"Nisam vidjela niti jednu curu od njih da ima kapacitet da stavi ovaj prsten", kazala je mama Suzana. Iako je obiteljski prsten vratio majci, Josip je između Patricije i Natali odabrao Natali.

''Imam osjećaje prema tebi od samog početka. Ja ću te čekati dolje. Ako misliš da će funkcionirati, dođi, ako misliš da neće, ne moraš'', dao je Josip Natali na volju te otišao u kapelicu. Nakon mukotrpnog čekanja lijepa Natali se vratila, a par je zaključio kako će svatko ponijeti svoj prsten kući te će vidjeti kako će se stvari razvijati nakon showa. 

U svemu je najviše razočarana bila Patricia, koja je završila i bez Josipa i bez prstena. 

U Bruninu taboru Martina je očajnički željela da ju Bruno odabere, no on je odlučio prsten sačuvati za sebe. Između Julije i Martine izabrao je Martinu, ali nije se mogao natjerati da joj stavi prsten na ruku, a kasnije je priznao kako je od samog početka znao da u showu neće pronaći ljubav svog života. 

''Mislim da imamo potencijala, to će se najbolje pokazati kada ovo završi. Ako Martina stvarno gaji neke emocije prema meni, mislim da stvarno neće biti nikakvog problema da joj jednog dana stavim ovaj prsten na ruku. Kratko i jasno, ostaje kod mene", odlučan je Bruno.

Premda je Martina ta koju je naposljetku Bruno izabrao, ipak kući ide gorka okusa. ''Na neki način sam pobijedila, ali taj prsten nije na mojoj ruci. Malo me to pogodilo. Kroz što sam ja sve prošla, plakala, živcirala se zbog njih, trpjela i onda na kraju dobijem samo nekoliko riječi. Malo sam povrijeđena. Nadam se da će biti nešto nakon showa, ali ne znam", kazala je Martina. 

Sveukupno na kraju imamo dva para koja su izmijenila prstenje i dva koja nisu. Jedno je sigurno, druga sezona "Ženim sina?" bila je puna emocija, nenadanih obrata, ljubomore i trzavica, a što će se dalje događati u privatnim životima naših junaka i junakinja, tek treba vidjeti. 

Sve o showu ''Ženim sina?'' čitajte na službenoj stranici. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +2 Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatska Kim Kardashian i bivši Vatreni pohvalili se kupnjom luksuzne nekretnine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene