Trbuščić se ne skriva

Prinova na putu: Nakon dvije godine bračne sreće dolazi kruna ljubavi za slavni par

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Felicity Jones očekuje svoje prvo dijete!

Slavna glumica Felicity Jones svijetu je objavila sretnu vijest da ona i njezin suprug Charles Guard očekuju svoje prvo dijete. Charles i Felicity krunu svoje ljubavi dočekat će 2020. i to nakon dvije godine braka.

Pogledaj i ovo showbuzz uspjela je sve iznenaditi! Lukavi načini na koje je Meghan Markle skrivala trbuh od javnosti prije nego što je objavila trudnoću

Naime, par se vjenčao u srpnju 2018. godine nakon tri godine sretne veze, a sada su se odlučili i na sljedeći veliki korak - proširenje obitelji. Zaručili su se 2017. kada je Felicity pokazala svijetu svoj prekrasan zaručnički prsten, a od tada par nije javno govorio o svom privatnom životu no ovako veliku vijest nisu mogli dugo skrivati.

Sretnu vijest par je objavio nedugo nakon što se 36-godišnja glumica pojavila na premijeri svog novog filma "The Aeronauts" i privukla na sebe poglede znatiželjnika zbog trbuščića koji se nije trudila sakriti. 

Felicity je inače poznata kao beznadna romantičarka koja obožava ljubavne filmove i priče, a jednom je i sama priznala kako sanja o skladnom životu u kojem će balansirati karijeru i obitelj. 

"Srećom živimo u svijetu u kojem je imanje djece za ženu oslobađajuće i osnažujuće. Iz onoga što vidim oko sebe mogu zaključiti kako žene postanu jače kada postanu majke i prestnu tratiti vrijeme na stvari koje ne žele", rekla je Felicity, piše People. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +5 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene