Skupo su ih stajali

ZASTRAŠUJUĆA ISKUSTVA Trovanje, skoro ispale grudi do pupka, eksplodirao u tijelu...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bujan izgled sa sobom nosi i rizik opasan po život, a u to su se uvjerile i brojne zvijezde.

Trend plastične kirurgije u svijetu bogatih i slavnih ne jenjava. Gotovo da nema mjesta na tijelu gdje se silikoni ne ugrađuju. Grudi, usne, stražnjica... Silikoni su postali pravi hit! No bujan izgled sa sobom nosi i rizik opasan po život, a to najbolje znaju zvijezde koje su zbog implantata bile na rubu smrti.

Pogledaj i ovo showbuzz Zbog infekcije Glumica završila na hitnoj: Silikonski implantat joj eksplodirao!

Jedna od njih je i Tara Reid. Glumica je 2004. godine odlučila povećati svoje grudi, a operacija joj je sa sobom donijela samo nevolje. Bradavice su joj postale deformirane, a koža naborana. "Odmah poslije operacije pojavile su mi se kvrge na bradavicama. Doktor me uvjeravao da će mi biti bolje, a poslije šest mjeseci bilo mi je sve gore i gore", otkrila je glumica.

Život Crystal Hefner, supruge Hugha Hefnera, bio je idiličan sve dok se nije podvrgnula operaciji povećanja grudi. Nakon ugradnje implantata Crystal se počela je počela osjećati umor i bolove u vratu i ramenima, a sve je pripisivala implantatima za koje je tvrdila da su ju otrovali. S vremena na vrijeme bila je toliko loše da nije mogla ustati iz kreveta. Na kraju je uklonila silikone, a nakon operacije više puta naglašavala je kako se bez silikona osjeća puno bolje.

Problema sa silikonima imala je i starleta Heidi Montag. Bivša TV zvijezda velika je ljubiteljica plastičnih operacija, a njeni problemi počeli u se javljati tri godine nakon ugradnje silikonske košarice F veličine. "Moje tijelo nije moglo nositi njihovu težinu i imala sam problema s vratom i ukočenim rukama. Bila sam kod estetskog kirurga Jaya Orringera i jako me uplašio. Rekao mi je da su mi silikonski umeci preveliki i da će mi ispasti iz grudi. To je jako opasno jer vam silikoni mogu propasti do pupka", otkrila je Heidi koja je naposljetku od straha smanjila grudi.

Sharon Osbourne prije pet godina morala je ukloniti implantate jer joj je silikon počeo curiti iz grudi. "Jedno jutro sam se probudila i jedna dojka mi je bila duža od druge. Odmah sam znala da to nije dobar znak. Nakon što me doktor pregledao utvrdio je da su mi silikoni procurili u trbušni zid", otkrila je voditeljica.

Nevolje sa silikonima imala je i Tina Malone kojoj je silikonski implantat eksplodirao u tijelu. Glumica je doživjela šok, a sve je uzrokovala infekcija zbog koje se implantat napuhao poput balona. Odmah je prevezena u bolnicu, a nakon oporavka odlučila je snimiti film svojim plastičnim operacijama na koje je utrošila više od 50 tisuća funti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene