fanovi sve analizirali

Fotkom se otkrila? Majka ju od devete godine nagovara da ide na estetski zahvat, a čini se kako je napokon popustila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian nikada nije priznala da je bila na operaciji nosa, no oštro oko njezinih obožavatelja primijetilo je razlike u fotkama otprije dvije godine.

"Šefica" klana Kardashian-Jenner, Kris Jenner, na Instagramu je objavila prisnu fotografiju sa svojom kćeri Khloe, a jedan detalj mnogima je ukrao pažnju. Kris i Khloe imaju zanimljivo slične profile, što je njihovim pratiteljima dalo povoda da ponovno pokrenu glasine o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula sestra Kardashian.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

36-godišnja Khloe nikada nije priznala da je bila na operaciji nosa, ali obožavatelji su primijetili da njezin nos izgleda znatno drugačije sada nego na fotografijama otprije dvije godine. Kris je svoju kćer nagovarala na tu operaciju dugi niz godina, još otkad je Khloe imala tek devet godina.

"Moja kćer. Najsnažnija osoba koju poznajem. Prelijepa si izvana i iznutra, neustrašiva si i drugim ljudima daješ do znanja da su voljeni. Najbolja si majka koju znam", stoji između ostalog u opisu fotografija koje je Kris objavila u sklopu jedne kampanje. Khloe joj nije ostala dužna te joj je u komentarima napisala sličan izljev ljubavi. "Moja si zvijezda vodilja, moj idol, mentor, moja kraljica i najbolja prijateljica", odgovorila joj je Khloe. Pratitelji su im između ostalog napisali i da svakoga dana sve više nalikuju jedna drugoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Inače, Khloe se posljednjih nekoliko godina nalazi na udaru kritika zbog drastičnih promjena izgleda i često ju kritiziraju da se previše fotošopira, da je bila na previše estetskih tretmana i da nije iskrena prema svojim obožavateljima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene