Dočekali ih na nož

Fanovi napali Harryja i Meghan zbog objave na Instagramu, nikako je ne mogu shvatiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry su trenutačno borave u Kanadi, a objavili su prijedloge kako se zaštititi od koronavirusa.

Princ Harry i Meghan Markle na svom su službenom profilu na Instagramu objavili prijedloge Svjetske zdravstvene organizacije o tome kako se zaštiti od koronavirusa, no fanovi njihovu dobru namjeru nisu dočekali najbolje.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

"Najbolji način na koji možemo podržati zdravstvene radnike je to da se pazimo i da ne širimo virus dalje. Gdje god da se trenutačno nalazite, Svjetska zdravstvena organizacija je objavila nekoliko smjernica koje vam mogu pomoći. Možda ste ovo već negdje vidjeli, no jako je važno da to znate", napisali su.

"Sva sreća pa ste nam to rekli, inače ne bi znali", sarkastično im je napisao jedan korisnik. Uslijedile su brojne poruke pune sarkazma u kojima fanovi ističu da su sve već vidjeli te su im poručili da samo žele ostati važni nakon što su se odselili u Kanadu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Around the world, the response from people in every walk of life, to protect and look out for their communities has been inspiring. None more so than the brave and dedicated healthcare workers on the frontline, risking their own well-being to care for the sick and fight COVID-19. Wherever you are in the world, we are all incredibly grateful. For all of us, the best way we can support health workers is to make sure we do not make their job any harder by spreading this disease further. No matter where you are, the @WHO have shared some guidelines that can help. You may have seen or heard these before, but they are as important today as ever. Please click our link in bio for more information from @WHO

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Meghan Markle i princ Harry su trenutačno u samoizolaciji, a vojvotkinja je svim svojim zaposlenicima naredila da nose plastične rukavice i masku preko lica jer želi zaštiti sebe i svoju obitelj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene