sada je i službeno!

Fani Stipković romantičnom fotkom potvrdila vezu s legendarnim nogometašem i pohvalila se poklonom za Valentinovo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković na Instagramu je potvrdila vezu s Fernandom Hierrom njihovom zajedničkom fotografijom, a pohvalila se i poklonom koji je dobila za Valentinovo.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, 39-godišnja Fani Stipković, više ne skriva vezu s legendarnim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Nakon što su nekoliko puta snimljeni zajedno u javnosti, Fani je vezu potvrdila i na svojem Instagramu romantičnom fotografijom.

Uz njihovu prvu zajedničku fotku na društvenoj mreži stavila je samo srce, a nasmijani i zagrljeni su oduševili njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Baš ti dobro ljubav stoji!", "Prelijep ste par", "Super ste", "Divni ste", nizali su se komplimenti uz brojna srca i čestitke za Dan zaljubljenih.

Fani se u svojim pričama na Instagramu pohvalila i da joj je Fernando za Valentinovo poklonio cvijeće, a u opisu je istaknula kako je "sretna djevojka".

Otkako živi i radi u Španjolskoj, atraktivna Velolučanka je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, a svoj ljubavni život do sada je uspješno skrivala.

I legendarni nogometaš je svoj privatni život uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija još otkako su zajedno viđeni na finalu Davis Cupa u prosincu prošle godine.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić (Foto: Nova TV) - 4 Marko Petrić (Foto: Instagram) - 3 Marko Petrić (Foto: Nova TV) - 2 Marko Petrić (Foto: Instagram) - 1 +6 Marko Petrić Celebrity Šarmantni glumac osvojio je našu najljepšu plesačicu, a evo kako žene reagiraju na njegove mišiće: "Moram vam, nažalost, razbiti mit"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene