''Takva sam i gotovo''

FANI ČAPALIJA PROGOVORILA O FATALNOJ LJUBAVI Zbog njega je ostavila sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gotovo nikada ne daje intervjue! Donosimo vam razgovor sa ženom koja je umalo osvojila svijet, a onda se okrenula ljubavi.

Bila je 4. najljepša žena na svijetu. Danas živi povučenim životom nadomak Splita. Prema mnogima najljepša hrvatska Missica ikad, Fani Čapalija odlučila je Pprekinuti medijsko izbivanje. Progovorila je o roditeljima, životu i ljubavi.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov i Tomislava Dukić čovjek s iskustvom Naš pjevač u prošlosti je ljubio dvije misice, a sada je pomogao odabrati i novu najljepšu Hrvaticu!

Prije točno 23 godine ona je oduševila svijet ljepotom ali i već legendarnom izjavom It¨s OK! Za Fani Čapaliju kao da je vrijeme stalo, svojom pojavom još uvijek mami uzdahe, iako kaže da na izgled ne troši mnogo vremena.

"Kako kaže ona pjesma - takva sam i gotovo. Pazim i tako ali ništa sad pretjerano nego eto uvijek sam više manje ista za sada", kazala je Fani koja je na nagovor dizajnerice Monike Sablić opet stala pred fotoobjektiv.

Mnogi su lijepoj Splićanki predviđali svjetsku karijeru, nakon nastupa na izboru za Miss Svijeta, no ona je sve iznenadila i povukla se iz svijeta javnosti.



"Ja sam se isto nadala da ću nakon toga krenut u taj svijet ali sam izabrala ljubav, a ne posao, tako da je to bila moja odluka i mislim da bi opet isto tako napravila da se vratim u sve to", kazala je Fani.

Ljubav je u Faninom slučaju prevagnula, iako taj put ne bi mijenjala, ipak postoji nešto što bi da ima magični štapić promijenila.

"Voljela bih da su moji mama i tata sa mnom ali eto već nažalost godinama nisu, tako da kad bi nešto trebalo biti na prvom mjestu to je sigurno to da sam opet s njima. Ali ja sam sad mirna oni nas gledaju od gore, jer neke se stvari mogu promijeniti, a neke ne."



Iako živi povučenim životom na Čiovu kaže da voli pogledati što se događa u svijetu mode, pa ju je tako i nedavni skandal oko krune koju je ona nosila kao Miss Hrvatske i koja je osvanula na internetskoj prodaji dobro nasmijao.

"Prije toga me jedan prijatelj zeza da su mi ukrali lentu za Miss Svijeta, da sam ja trebala pobijedit i sad se zeza ukrali lentu, ukrali lentu, ti trebala biti prva i sad čitam ukrali mi i krunu (smijeh) što ću sad. Vidjela sam sve ali stvarno je to cirkus, ne znam jeli istina ili ne ali presmješno", kroz smijeh je kazala Fani koja na pitanje 'je li zaljubljena' ima spreman odgovor.

"Na tom polju je veeeliko ništa, nema ništa baš ništa", otkrila je Čapalija.

Ljepota u Faninom slučaju zaista ne blijedi. Žena koja je imala moć da hipnotizira cijeli svijet svojom pojavom - ponovno se vraća, jača nego ikad.

Splitske dizajnerica Monika Sablić, čija je nova mini božićna kolekcija inspirirana jednom od najljepših hrvatskih missica Fani Čapalijom, zaslužna je za povratak ljepotice na scenu. Fanina ljepota je bezvremenska tako da se ona idealno uklopila u ovu mini kampanju. "Ja, kao dijete, pratila sam izbore za missi gledala Fani, ona nam je bila svima pojam tih godina i te moje generacije i cijeli život mi je bila želja da napravim Fani", otkrila je dizajnerica.

Cijelu priču pogledajte u video prilogu IN magazina.

 

 

Jedna je Fani, sve ostalo su kopije uvijek lijepa It's OK! #FaniCapalija - #miss #misscroatia #beautiful #beauty #recording #emission #journalists #reporter #tv #television #lovemyjob #beautifull #instagirl #lovemyjob #happiness #missworld #1993 #itsok

A photo posted by Hrvoje Krolo (@hrvoje_krolo) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene