Gdje su danas?

Ove su tri plavuše prije 15 godina osvojile Hrvatsku i regiju, a čak su dva puta zapjevale i na pozornici Eurosonga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak, Neda Parmać i Ivana Marić su 2004. godine nakon televizijskog natjecanja "Hrvatski idol" na Novoj TV, gdje su dogurale do same završnice, osnovale Feminnem te su osvojile regiju.

Domaća ženska pop i dance grupa Feminnem početkom novog milenija je osvajala publiku u Hrvatskoj i regiji, a djevojke su nizale uspjeh za uspjehom. Sada su procurile fotografije djevojaka stare 15 godina, a mi smo se prisjetili njihove karijere.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Pamela Ramljak, Neda Parmać i Ivana Marić su 2004. godine nakon televizijskog natjecanja "Hrvatski idol" na Novoj TV, gdje su dogurale do same završnice, osnovale Feminnem te su objavile hit-pjesmu "Volim te, mrzim te". Nije trebalo dugo da osvoje simpatije publike, a nakon raspada grupe Divas postale su vodeća ženska grupa u Hrvatskoj.

Već godinu kasnije predstavljale su Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu s pjesmom "Call Me" te su osvojile 14. mjesto u finalu. To je ujedno bio i treći najbolji rezultat koji je BiH dotad osvojila na slavnom natjecanju. Kasnije iste godine objavile su svoj prvi album "Feminnem Show", a 2007. godine su se prijavile i na Doru s pjesmom "Navika". Krajem iste godine Ivana Marić odlučila je napustiti grupu te su Neda Parmać i Pamela Ramljak krenule u potragu za novom članicom.

Ante Viljac, Maja Šuput i Branimir Mihaljević pomogli su im u odabiru, a odluka je pala na Nikol Bulat. Bulat se nije uklopila u grupu te je nakon brojnih svađa i nesuglasica napustila Feminnem krajem ljeta 2009. godine. Kada je Nikol otišla Nedi i Pameli se pridružila Nika Antolos. S njom su se 2010. godine treći put prijavile na Doru te su s pjesmom "Lako je sve" Hrvatsku predstavljale iste godine na Euroviziji. Početkom 2012. godine Feminnemke su potvrdile da su se razišle te da grupa više ne postoji, ali ostale su u prijateljskim odnosima.

Neda Parmać kasnije je osnovala Gelato sisters, a naša pjevačica ovih je dana jedna od zvijezda showa "Tvoje lice zvuči poznato". S Feminnemkama je dvaput nastupala na toj pozornici, a ove nedjelje transformirat će se u grčkog pjevača Sakisa Rouvasa te će otpjevati njegovu pjesmu "This Is Our Night".

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene