Što je ovo?

Sunčala se u badiću kojeg kao da pola fali, dežurnim paparazzima nikako nije mogao promaknuti taj neobični kroj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka televizijska voditeljica i reporterka Evelyn Lozada snimljena je Miamiju u badiću neobičnog kroja kakav ne bi pristajao bilo kome.

Evelyn Lozada snimljena je na jednoj od krcatih plaža Miamija, za koju je odabrala jednodjelni badić neobičnog kroja u kojem je hvatala osunčani ten, a u takvom izdanju nije promakla ni dežurnim paparazzima koji su se tamo zatekli.

Badić je jasno otkrio njezin goli trbuh, iako je jednodijelan, a bujne grudi jedva joj je obuzdao. No 44-godišnja  Evelyn time se nije previše zamarala, a široki osmijeh nije skidala s lica. Hrabrim se odabirom pohvalila i na Instagramu te je podijelila kratki video sa svojih 4 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelyn Lozada (@evelynlozada)

Krajem prošle godine počelo se šuškati sve glasnije o njezinoj romansi s bivšim suprugom Jennifer Lopez i latino pjevačem Marcom Anthonyjem, koji ima već četiri propala braka, a da se nešto između njih događa, primijetili su njihovi pratitelji na društvenim mrežama. Pjevač je navodno već upoznao i njezina 6-godišnjeg sina Carla i 27-godišnju kćer Shaniece Hairston, koja se inače bavi glumom.

Evelyn iza sebe ima dva braka, s košarkašem Antoineom Walkerom, koji je potrajao od 1998. do 2008. godine, te s igračem američkog nogometa Chadom Johnsonom ,za kojeg je bila udana tek nekoliko mjeseci 2012. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene