HTJELA POČINITI SAMOUBOJSTVO

ŠOKANTNA ISPOVIJEST ''Bila sam silovana, i to dvaput''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica je progovorila o zlostavljanju koje je pretrpjela.

Glumica Evan Rachel Wood koja je javnosti najpoznatija po vezi s Marilynom Mansonom, svoj privatni život nikad nije skrivala. Stoga je svoju duboko čuvano tajnu odlučila podijeliti s ostatkom svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Imaju i dijete Nije potrajalo... razvod nakon samo 2 godine braka!

Dva dana nakon što je poslala email časopisu Rolling Stone u kojem je priznala kako je bila silovana, Evan je to javno objavila i na društvenim mrežama. 'Bila sam silovana. Silovao me dečko s kojim sam bila u vezi , Drugi put je to učinio vlasnik jednog kafića. Prije nisam o tome htjela govoriti jer nisam željela da ljudi pomisle kako samo želim privući pažnju ili da mi netko kaže da to nije velika stvar. No sada znam da se o tome treba pričati, a ne gurati pod tepih. Neću to prihvatiti kao nešto normalno. To je ozbiljan problem. Stojim, živa sam, sretna sam, jaka sam'', napisla je Rachel.

Glumica je otkrila kako je htjela počiniti samoubojstvo kada su joj bile 22 godine jer je cijelo vrijeme mislila da je za to sama odgovorna. Napadali su je i vrijeđali zbog veze s Marilynom Mansonom kada je ona imala tek 18 godina, a on je bio u braku s Ditom Von Teese.

 Rachel ima trogodišnjeg sina s bivšim sprugom Jamiejem Bellom, a nakon njegova rođenja sve se nekako posložilo i kaže da je od tada uravnotežena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene