brine o tijelu

Lijepa glumica pokazala zavidne joga pokrete dok se skriva u karanteni, treninge ne propušta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva Longoria je kod kuće s obitelji, a dok je u kućnoj karanteni pazi i na svoju vitku liniju.

Eva Longoria i u kućnoj karanteni pokazuje koliko je predana sportu. Lijepa 45-godišnja glumica je svojih 7,8 milijuna fanova na Instagramu pokazala svoje joga pokrete.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

"Svijet je možda naopako pa sam i ja takva", napisala je Eva uz video u kojem je pokazala svoje umijeće. Video je snimljen u dvorištu njezine kuće, u kojoj se od koronavirusa skriva skupa sa svojom obitelji.

Eva, koju je proslavila uloga u seriji “Kućanice“, poručila je fanovima da se čuvaju i da shvate ozbiljno mjere koje su propisane zbog pandemije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Namaste 🙏🏼 #HappySaturday

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Longoria je trenutačno u braku s meksičkim biznismenom Joseom Bastonom. Par se vjenčao 2016. godine, a sina su dobili dvije godine kasnije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) +0 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Celebrity Bivši supružnici se zajedno zabavljaju u izolaciji, dok njegove lijepe žene nema nigdje na vidiku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene