savršena figura

Naporan rad se isplatio: Nakon trudnoće u nekoliko mjeseci isklesala tijelo, obožavatelje baca u trans svakom novom fotkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Tjedan započinjem zen stanjem uma", napisala je Eva Longoria u opisu fotografije na kojoj je pokazala gipkost joga pozom.

Američka glumica Eva Longoria ne prestaje oduševljavati isklesanim tijelom na društvenim mrežama, a na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu pozira u jednodijelnom ružičastom badiću.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

"Tjedan započinjem zen stanjem uma", napisala je Eva u opisu fotografije na kojoj je pokazala gipkost joga pozom. 45-godišnja Longoria spretno je stajala na jednoj nozi, za što su je brojni fanovi pohvalili i zasuli je komplimentima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting the week with a Zen state of mind 🧘🏻‍♀️

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Tijekom protekla četiri mjeseca Eva je redovito izvještavala sve o svom vježbanju u karanteni zbog koronavirusa, a kod kuće je uredila improviziranu teretanu, točnije u prostoru garaže i u dvorištu.

Slavna glumica prije dvije godine rodila je sina Santiaga, a nakon što je u trudnoći nakupila višak kilograma, posvetila se brzom povratku u top-formu, što joj je očito i više nego uspjelo.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +5 Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) Celebrity Samo najbliži prijatelji znaju koliko su dugo zaista u vezi: Ova ljepotica zarobila je srce najboljeg nogometaša svijeta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene