Posjeduje zavidna znanja

Ova svestrana, bujna ljepotica pravo je osvježenje među poznatima, a bacila je u drugi plan i kćer svima poznate glumice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šveđanku perzijskog porijekla Estrellu Nouri, koja točno govori tri jezika i ima završen studij iz kemije i biologije, uspoređuju s Amelijom Hamlin, a u posljednje vrijeme niže prestižne angažmane.

Estrella Nouri relativno je novo lice na manekenskoj sceni i niže laskave modne angažmane, a mnogi ju izgledom uspoređuju s Ameliom Hamlin (19) koja je poznata i kao djevojka Scotta Disicka i kći nekadašnje zvijezde sapunica Lise Rinne. 

Pogledaj i ovo Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Mamina nasljednica Njegova mlađahna djevojka kći je glumice koja je bila velika zvijezda omiljenih serija iz devedesetih

24-godišnja ljepotica je zaista svestrana i osim što se bavi modelingom, još je i pjevačica, glumica i stand up komičarka. Da je Estrella tek počela graditi karijeru pokazuje i njezin Instagram profil koji ima oko 100.000 pratitelja dok Ameliju prati više od 840.000. No unatoč tome ju je već bacila u drugi plan i dobiva prestižnije angažmane od nje.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E S T R E L L A N O U R I 🇮🇷 (@estrellanouri)

Nouri je prošlog vikenda razveselila svoje obožavatelje seksi fotografijom u badiću. "Ako zahtijeva bikini, moj odgovor je da!", napisala je manekenka.

Pozirala je na ležaljci za sunčanje, ali i jahti te naglasila svoje glavne atribute, bujnu pozadinu i grudi. Njezini pratitelji su je počastili mnoštvom komplimenata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia (@ameliagray)

Inače, Estrella je za Daily Mail progovorila što joj je važno kod održavanja dobrog izgleda i kakve su njezine svakodnevne navike. 

"Najbolji način da ostanem vitka je da se hidratiziram i hidratiziram i onda to iznojim u saunu. Vježbanje je dio mog posla pa se pobrinem da to radim šest puta tjedno. Volim jako jutarnje šetnje, jogu i pilates. Pilates i grupno vježbanje bootcamp mi pomažu da održim svoje trbušnjake", ispričala je. 

"Jednom na godinu čistim organizam prirodnim sokovima u trajanju od 21 dan. Ništa osim soka tih dana! Očisti moje tijelo iznutra i doslovno počinjem blistati tijekom tog procesa. Volim biti i na nekom osrednjem postu kad nemam snimanja", dodala je Estrella koja je perzijskog porijekla, a rođena je i odrasla u Švedskoj. 

Tečno govori farski, švedski i engleski jezik. Na studij je krenula s 15 godina, a glavni kolegiji su joj bili biologija i kemija. Imala je izvrsni uspjeh, no shvatila je da je gluma njezina strast. 

Pojavila se u serijama "Cure bez love" i "Queen Sugar". 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene