Hrvatskoj poslao poklon

Zvijezda "Tuđeg života": "Najviše vjerujem svojoj supruzi, sretan sam!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Erkan Petekkaya zvijezda je serije "Tuđi život". Dao je veliki intervju za Ivani Nanut.

Zgodan i šarmantan, takav je turski glumac Erkan Petekkaya. Ovih dana gledamo ga u seriji "Tuđi život" na Novoj TV, gdje je munjevitom brzinom stekao obožavateljice. Karizmatični Erkan glumi bogataša Džihana. Glavni lik serije dao je ekskluzivni intervju Ivani Nanut, u kojem je progovorio i o svom odrastanju te obiteljskom životu.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Turski George Clooney krajem mjeseca odlazi u Los Angeles kako bi dodatno radio na svojoj karijeri, postavši član prestižne agencije. "Probio sam se među milijunima kao jedan od 10 - 20 turskih glumaca", priča glumac i otkriva da obožavatelja ima mnogo. Da želi biti glumac, zna od gimnazijskih dana. "Odlučio sam se u gimnaziji. Studirao sam na konzervatoriju, kazališni smjer. A onda sam dvadeset godina radio u Državnom kazalištu", priča Erkan.

Njegovi su ga roditelji podržali jer im je najvažnije da on bude sretan. "Ništa ne propuštaju, gledaju više od mene", priča o svojim roditeljima Petekkaya. Dok je bio mlađi, bio je buntovnik, a takav je i danas. "Mislim da umjetnik mora biti buntovan. To je potrebno za umjetnika", priča. A kod kuće, na privatnom planu, šefa nema. "Naživio sam se i onda se oženio. Kod kuće nema šefa". Ipak, njegova najveća podrška su njegova supruga i njihov sin. "Moja žena nije ljubomorna. Ovo je moje zanimanje. Radio sam ovo kad smo se vjenčali", priča glumac i otkriva da najviše vjeruje svojoj supruzi, i kad je o biranju uloga riječ. "To ovisi s kime ste u braku. Ja sam sretan. Oženio sam se s 33 godine. Dugo sam čekao", zaključio je Petekkaya. Na kraju intervjua, Ivani je poklonio cvijet, a jedan je buket poslao i za cijelu Hrvatsku i obožavatelje koje ovdje ima. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene