pokazala poruke

Čekao je ispred hotela: Miss Bumbum otkantala pa raskrinkala Ronalda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Erika Canela tvrdi da ju je slavni nogometaš pozvao kod sebe, no nakon što je zakasnila na dogovor Ronaldo je promjenio ploču.

Ponosna vlasnica najbolje guze na svijetu Erika Canela ponovno diže prašinu i to zbog navodnih poruka koje joj je slao Cristiano Ronaldo. Miss Bumbum tvrdi da ju je slavni nogometaš putem poruka na Whatssappu pozvao na spoj kod sebe doma. "Poslao mi je poruku kako bi se ispričao što je noć prije zaspao dok smo se dopisivali. Pitao želim li vidjeti njegovu kuću", ispričala je je Erika.

 

Tenho estrias sim! Celulites? Tenho tbm! E daí? Isso é da sua conta? #xôzoigordo #embuscadaspanicats

A post shared by Miss bumbum Brasil 2016 (@erikacanella) on

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Kontroverzna manekenaka medijima je otkrila i da je Ronaldo po nju poslao auto koji ju je trebao pokupiti no kako je imala problema s telefonom zakasnila je na dogovor. "Kasnije me čekao u autu ispred hotela i nakon što sam zakasnila bio je jako ljut. Ušla sam u auto i malo smo popričali, ali bio je jako bezobrazan i to mi se nije svidjelo. Rekao je kako ima malo vremena jer ima druge obveze", prisjeća se manekenka.

"Rekla sam mu da nisam djevojka za 15 minuta ili pola sata i otišla u hotel. Htjela sam izaći s njim van, no on je na mene gledao kao na objekt", dodala je Erika, prenosi Mirror.  Što će na sve ovo reći Ronaldo, ali i njegova djevojka Georgina Rodriguez? Ako je ovo sve istina 21-godišnjoj ljepotici koja nogometaša bodri već mjesecima zasigurno neće biti lako.

 

Just thank god!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene